De Locatie

Heesenhof

WONEN OP EEN PERFECT BEREIKBARE LOCATIE

Aan de rand van het centrum, op een van de meest historische plekken van Dinxperlo verrijst dit prachtige nieuwbouwplan. De locatie werd vroeger in gebruik genomen door de familie Heesen. De familie vervulde voornamelijk de rol van boer maar hield zich daarnaast ook bezig met het maken van kleding en petten, waar ook de naam ‘Petten-Heesen’ vandaan komt. Rond 1900 werd het pand in gebruik genomen als winkel. Momenteel staat het gebouw al jaren leeg en wordt met de nieuwbouw eindelijk een nieuwe invulling gegeven aan deze locatie in Dinxperlo.

Dinxperlo telt circa 8.250 inwoners en wordt omringd door een prachtig landschap met de Duitse grens letterlijk op een steenworp afstand. Het historisch centrum ademt nog steeds de sfeer van weleer, met leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Het dorp beschikt over alle basisvoorzieningen en voorziet de inwoners uitstekend in haar behoeften. De wekelijkse vrijdagmiddagmarkt is in 2018 uitgeroepen tot beste middelgrote markt van Nederland en is een ware trekpleister voor toeristen en Duitse bezoekers.

Het dorp kent tal van mooie plekken waar het optimaal vertoeven is. De schoonheid van het landschap en de rust en ruimte die het gebied te bieden heeft is uitzonderlijk en een ware trekpleister voor inwoner en bezoeker. De oude cultuurhistorie is terug te zien in het landschap en de oude boerderijen. De grazende koeien en natuurlijke beekjes vormen een combinatie van boerenlandschap en natuurlijk schoon. Dit in combinatie met de historische (monumentale) panden als het grenslandmuseum, Dames te Beest huis en het kerkje de Rietstap vormt een prachtige aangename leefomgeving.


Contactgegevens

Lensink Gussinklo Makelaardij

Aaltenseweg 2. 7091 AE Dinxperlo
Tel: 0315 - 653039
www.lensinkgussinklo.nl