Het project

Heesenhof

DAT IS NOG EENS HEERLIJK THUISKOMEN!

Aan de Raadhuisstraat in Dinxperlo verrijst het fraaie plan de Heesenhof, welke bestaat uit 4 ruime twee-onder-een–kapwoningen en één vrijstaande villa. De woningen liggen op een toplocatie aan de rand van het centrum van Dinxperlo. Iedere tweekapper krijgt haar eigen uitstraling en architectuur, waardoor er een speels effect ontstaat en de woningen opgaan in haar omgeving.

Er kan onderscheid gemaakt worden in een tweetal type tweekappers. Het type Constantijn met een woonoppervlak van ca. 169 m2, is uitgevoerd met een zadeldak, garage, een lichte ruime woonkamer en 3 slaapkamers. Het type Maurits heeft een woonoppervlak van ca. 170 m2 en onderscheidt zich door het toegepaste schilddak en de erker aan de voorzijde. Alle twee-onder-een-kapwoningen worden uitgevoerd met dezelfde steen en krijgen een hoogwaardig afgewerkte gevel. Dit versterkt de samenhang tussen beide tweekappers en haar omgeving.

De vrijstaande villa wordt uitgevoerd met enkele rijke details welke refereren aan de historische villa’s in de omgeving. De woning ligt gesitueerd op een ruimere kavel, heeft een slaap- en badkamer op de begane grond en heeft een woonoppervlak van 138 m2.

Contactgegevens

Lensink Gussinklo Makelaardij

Aaltenseweg 2. 7091 AE Dinxperlo
Tel: 0315 - 653039
www.lensinkgussinklo.nl